Vištienos vyniotinis “Marmuras”

Patiko tuo, kad priešingai nei įprastai virti vyniotinai šis labai tvarkingai pjaustosi ir nesuyra. Reikės:

vištienos (originale – krūtinėlės, tačiau aš mėgstu ne tokią sausą – ketvirčių mėsą) – apie 500g

aliejaus – 20g

saujelės sezamo sėklų

poros skiltelių česnako

šiek tiek maltos paprikos, druskos, mėgiamų prieskonių

želatinos- 15g

Mėsą nuėmusi nuo kaulų supjausčiau kubeliais, subėriau prieskonius, supyliau aliejų, subėriau česnaką, sezamo sėklas  ir gerai išmaišiau. Tuomet supyliau želatiną ir dar kartą gerai išmaišiau. Galiausiai visą masę dėjau į kepimo rankovę, išleidau orą ir tvirtai surišau abu galus, suformavau norimos formos vyniotinį ir kepiau apie 50 minučių apie 185 laipsnių temperatūroje. Iškepusį vyniotinį palikau atvėsti neišėmusi iš formos. Skanaus 😉

Recepto šaltinis: http://o-menu.ru

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s