Lakštingalų liežuvėliai

Receptą dar studijų laikais sužinojau iš tetos.
Reikės:
vištienos širdelių
1 vidutinio dydžio svogūno
raugintų agurkų
aliejaus kepimui
majonezo
Širdeles išviriau sūdytame vandenyje, sujausčiau į 4-6 dalis, smulkiai pjaustytą svogūną apkepinau iki gelsvos spalvos, sudėjau pas širdeles, tuomet toje pačioje keptuvėje šiek tiek pakepinau mažais kubeliais pjaustytą agurką. Viską sumaišiau su majonezu. Mišrainė švelnaus skonio, mėgstantiems aštriau reikėtų šiek tiek pipirų. Skanaus 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s