Cukinijų blyneliai

Dar vieni Gustavo blyneliai, kurie maloniai nustebino paprastumu ir puikiu skoniu.
 
Reikės:
nedidelės cukinijos
nedidelės morkos
3-4 krabų lazdelių
svogūno (jo nedėjau, nelabai mėgstu)
1 kiaušinio
4 kaupinų šaukštų miltų
druskos, pipirų
 
Kadangi cukinija buvo jauna, tai tik nulupau odą ir neišėmusi sėklyčių sutarkavau burokine tarka. Paskui cukiniją keliavo tarkuota morka, tada tarkuotos krabų lazdelės. Į sutarkuotus produktus įmušiau kiaušinį, sudėjau prieskonius, gerai išmaišiau, supyliau miltus ir dar kartą išmaišiau. Kepiau aliejuje, valgėm su grietine, nors skanu ir be jos – minkšti šiek tiek saldoki blyneliai.
Recepto šaltinis: Gustavo enciklopedija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s