Kalėdiniai florentinai pagal Beatą

Labai skanu, labai paprasta ir nebrangu. Receptą pasikoregavau pagal komentarus.
Reikės:
500g sausų pusryčių cornflakes;
1 indelio kondensuoto pieno (pirkau pigiausią, Optima linijos, tiko 🙂 )
po saują sezamo sėklų, aguonų ir ko tik norisi – riešutų, vaisių ir t.t.
Kondensuotą pieną šiek tiek palaikiau kambaryje, kad sušiltų, tada sumaišiau visus produktus ir dėjau šaukštu ant kepimo popieriaus, skardą – į įkaitintą orkaitę maždaug 10čiai minučių, kol sausainiai pradėdavo keisti spalvą. Kai kurie paskrudo kaip reikiant, taip buvo dar skaniau. Tik ką išimti sausainukai buvo minkšti, todėl leidau jiems atvėsti ir tada viskas lengvai nusiėmė nuo kepimo popieriaus. Gavosi maždaug 3,5 skardos.
Skanaus 😉
Recepto šaltinis: Beatos virtuvė

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s