Mėsytė su makaronais

Gal net per paprastas patiekalas blog’ui, bet man labai skanu 🙂 Reikės (kiekiai “iš akies”) :
bet kokio faršo
morkos
poro/svogūno
smulkių makaronų (po kelionės į Italiją naudoju tik “Divella”)
druskos, pipiro, mėgiamų prieskonių, pomidorų padažo, sojos padažo
grietinėlės

Keptuvėje kepindama mėsą pilu vandens (ne aliejaus). Vandeniui nusigaravus vėl papildau jo atsargas, papildomų riebalų nededu. Užkaičiu puodą su makaronais. Kitoje keptuvėje (arba prieš apkepant mėsą toje pačioje) apkepinu morką, smulkiai pjaustytą porą ar svogūną, dedu visa tai į išvirusius ir nukoštus makaronus; mėsai baigiant kepti sudedu prieskonius ir padažus, pabaigoje kelioms minutėms įpilu grietinėlės. Tada sudedu mėsą į makaronus ir išmaišau. Skanu su šviežių daržovių salotomis. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s